• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

DÂMBOVIȚA: În ultimele 24 de ore, polițiștii au controlat 54 de autovehicule destinate transportului de persoane

ByDâmbovițaMedia

iun. 23, 2021

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, echipele de control au efectuat verificări la 57 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 54 de autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, la data de 22 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica
modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele
măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 1.035 de persoane și au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar activitățile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și menținerea ordinii și liniștii publice vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *