• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul polițiștilor dâmbovițeni pentru cetățeni, înainte de sărbători

Byadminstefan

dec. 22, 2021

În aceste zile, în zona supermarket-urilor, centrelor comerciale sau a pieţelor, se înregistrează un aflux important de persoane grăbite şi preocupate de efectuarea cumpărăturilor de Crăciun. Fiți precauți și nu vă lăsați bunurile nesupravegheate!
Pentru a vă bucura pe deplin de bunurile cumpărate în perioada premergătoare Crăciunului, polițiștii vă recomandă să manifestaţi prudenţă în locurile aglomerate, să vă supravegheaţi geanta şi nu o plasaţi în coşul de cumpărături, de
unde poate fi sustrasă cu uşurinţă.

Nu purtați portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor sau în sacoşe. Păstraţi banii în buzunarele interioare ale vestimentaţiei, în borsete sau genţi! Atunci când efectuaţi plata cu cardul, tastaţi codul PIN cu discreţie, pentru a nu fi observat de cei din jur! Verificați lista tranzacțiilor efectuate cu cardul, pentru a evita încasările duble. Nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de ,,chilipiruri” (produsele pot fi contrafăcute). Totodată, în situația în care optați pentru efectuarea cumpărăturilor online, vă recomandăm să verificați feedback-ul vânzătorului, oferit de alţi cumpărători. În situația în care acesta are un istoric negativ de tranzacţionare, nu cumpăraţi de la el. Vă recomandăm să nu oferiţi niciodată informaţiile de pe card, dacă site-ul nu foloşeste o conexiune securizată şi dacă reputaţia acestuia este îndoielnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *