• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu: ”Am votat astăzi consecvent și transparent”

ByDâmbovițaMedia

oct. 5, 2021

Moțiunea de cenzură depusă de PSD și susținută și de USR și AUR a fost adoptată astăzi! Guvernul Cîțu a fost demis cu 281 de voturi din tot atâtea exprimate.

Senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu a declarat pe pagina sa de socializare că îndepărtarea Cabinetului Cîțu  reprezintă primul pas spre formarea unei guvernări noi, cu puteri depline și cu un calendar de reforme.

Acesta a mai transmis că este exclusă varianta unei colaborări  între USR-PLUS cu PSD și AUR, singura variantă fiind aceea de a se reface vechea coaliție, dar cu un prim ministru nou, unul capabil să lupte pentru problemele dificile cu care România se confruntă în clipele de față.

,,Cîțu trebuie să plece! Cu acest gând am venit astăzi în Parlament, alături de toți colegii mei. Am votat astfel la vedere, consecvent și transparent, așa cum v-am obișnuit. Zilele care urmează vor fi decisive pentru România iar eu am încredere în faptul că nimeni nu-și va dori să arunce țara în criză. Avem nevoie de un guvern nou, cu puteri depline și cu un calendar clar de reforme. Pentru că oamenii așteaptă o schimbare reală în societate. Pentru că ea e imperativă, acum.

Colegii mei sunt pregătiți să ia loc la masa discuțiilor, așteptând cu toții ca PNL să propună un nou prim ministru, o persoană capabilă să livreze ceea ce am promis românilor și care să gestioneze PNRR cu cinste și responsabilitate.

O spun clar: USR PLUS exclude din start, fără absolut niciun dubiu sau vreo discuție, o colaborare cu PSD sau AUR. Ne dorim să refacem coaliția actuală, în caz contrar fiind dispuși să rămânem în opoziție, căci concesiile nu ne reprezintă. Nu când în joc e soarta atâtor comunități” , a fost mesajul transmis de senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *