• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu, în dialog cu cetățeanul. Iată zilele în care vor avea loc audiențele

Byadminstefan

nov. 17, 2021

Senatorul USR-PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu a anunțat în astăzi printr-o postare pe pagina sa de socializare că vor fi reluate audiențele, care vor fi organizate atât fizic, cât și online.

Acestea vor avea loc în fiecare sfârșit de săptămână, în zilele de joi și vineri.  Senatorul Dragoș Popescu a transmis programul zilelor de audiență și modalitatea prin care cetățenii își pot face programare pentru aceste întâlniri.

,,Am susținut mereu faptul că dialogul e cheia către rezolvarea unor probleme. Am considerat de asemenea că privilegiul de a face parte din Parlamentul României ar trebui să fie dublat obligatoriu de către responsabilitatea de a vă fi alături, ori de câte ori aveți nevoie. Sunt aici pentru a vă reprezenta și pentru a încerca, în măsura tuturor posibilităților mele, să vă ajut. De fiecare dată.

Ne putem auzi și întâlni, în cadrul unor audiențe „1 la 1”, față în față sau online, astfel:

Online ZOOM – Joia, în intervalul orar 18.00 -19.00

Târgoviște – Vinerea, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la cabinetul parlamentar situat pe Str. Poet Grigore Alexandrescu bl. E1, parter

Moreni – Vinerea, în intervalul 13.00 – 15.00, pe Str. Cpt. Pantea Ion nr. 5

Pucioasa – Vinerea, în intervalul 17.00 -19.00, pe Str. Republicii nr. 85.

Pentru ca fluxul să fie unul firesc, am rugămintea mare de a vă programa telefonic la numărul 0790.101.362 sau de a scrie un email pe adresa fm.cabinet.parlamentar@gmail.com. Vă mulțumesc frumos și vă aștept cu inima deschisă” , a transmis senatorul Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *