• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

237 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii dâmbovițeni în ultimele 24 de ore

ByDâmbovițaMedia

aug. 27, 2021

Rezultatele acțiunilor organizate de polițiști, pe parcursul zilei de ieri, 26
august
La data de 26 august a.c., polițiștii dâmbovițeni au organizat noi acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice, descurajarea comiterii unor fapte antisociale și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 17 evenimente, dintre care 10 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 17 infracțiuni, dintre care 11 contra persoanei, și au fost aplicate 237 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 52.855 de lei.
De asemenea, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare, fiind utilizate 9 echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă normele legale.
Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.999 de persoane, au fost verificate 36 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 51 de restaurante/terase/fastfood-uri.
În atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane, fiind controlate 183 astfel de autovehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *