• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

„1 Mai prietenesc” vine cu prima ediție a „Green Muscel Fest”

Byadminstefan

apr. 28, 2022
Comunicat de presă
Un „1 Mai prietenesc” propune prima ediție a „Green Muscel Fest”, care va avea loc pe 30 aprilie și 1 mai, la Pensiunea „CASA BELLA”, din Bughea de Sus. Dacă vremea va fi frumoasă, totul se va desfășura în curtea cea generoasă a locației, iar focul de tabără va lumina cerul nopții de 30, spre 1 mai.
Dacă vremea va fi mohorâtă, se va trece la interior. Vor sfârâi grătarele cu mici și cârnăciori, va curge berea în valuri. Organizatorii acestei frumoase nebunii sunt: „Satul Poveștilor”, Pensiunea „Casa Bella” și „Turism în Muscel”. Va fi prima întâlnire de week-end din această vară, iar organizatorii își propun realizarea mai multor ediții pe parcursul lunilor următoare.
   Sâmbătă, de la ora 17:00, avem întâlnire cu muzica folk. Vor evolua: VIORICA MIHALACHE (Târgoviște), MIHAELA și MARCEL BĂLAN (Bacău), TICĂ LUMÂNARE (Giurgiu), DANIEL Făt (Baia Mare) și RADU CRĂCIUNESCU (București). Prezintă: VICTOR MIHALACHE.
 Apoi va fi aprins focul de tabără, iar de la ora 21:00, însoțit de superbe dansatoare, DJ CONTE va aduce atmosfera discotecilor anilor 80-90.
   Dimineața zilei de 1 mai va răsuna de refrene de muzică de petrecere și lăutărească. Maestrul NELUȚĂ BUCUR va fi cel care va da tonul petrecerii. Apoi, Ansamblul Folcloric al Școlii de dansuri populare EDUARD HOROBEANU va susține un recital și un atelier de învățare a jocurilor populare. Trupa „CEATA LUI ZÂMBILICI” îi va antrena pe cei mici, dar și pe cei mari în vâltoarea unei feerii a veseliei.
   Prețul biletelor este de 50 de lei pentru o zi, sau de 75 de lei pentru ambele zile. Așadar, sunteți așteptați la un „1 Mai prietenesc”, la Casa Bella, în cadrul primei ediții a „Green Muscel Fest”! Să nu lipsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *