• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

86 de societăți comerciale verificate de polițiștii dâmbovițeni, în aceste zile

ByDâmbovițaMedia

mai 19, 2021

Noi acțiuni desfășurate de polițiști pentru verificarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru a verifica modul în care sunt respectate normele impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În această perioadă, au fost organizate 23 de acțiuni punctuale, fiind desfășurate controale în zonele unde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi restaurante, terase, magazine, piețe, centre/societăți comerciale.
Polițiștii au legitimat peste 1.500 de persoane și au verificat 86 de societăți comerciale, iar pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, forțele de ordine au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale. Totodată, pentru siguranța participanților la trafic, polițiștii de la rutieră au efectuat controale, fiind verificate 155 de autovehicule destinate transportului de persoane.

Ca măsură complementară, pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii rutieri au reținut 12 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. Acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor vor continua, forțele de ordine fiind pregătite să intervină în sprijinul cetățenilor ori de câte ori situația o va
impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *