• mar. apr. 30th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

A fost semnat contractul de execuție pentru lucrările de reabilitare a școlii din Finta

ByDâmbovițaMedia

sept. 6, 2021

Vești bune pentru localnicii din Finta. Edilul Florentin Oprea a anunțat astăzi printr-o postare pe contul personal de Facebook  că a fost semnat contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale din Finta.

Astfel, administrația publică locală este pe cale să înceapă un proiect extrem de important pentru infrastructura educațională, primele proceduri fiind deja realizate. Primăria Finta are în derulare și alte lucrări tot în zona educației. În satul Gheboaia se lucrează în ritm susținut la Grădinița cu Program Normal, proiect realizat de la zero de actuala administrație. De curând au fost terminate lucrările la Școala Gimnazială tot din satul Gheboaia, iar elevii și-au putut desfășura activitatea în condiții foarte bune. Primarul de la Finta a confirmat că vor începe lucrările de modernizare și la Grădinița Finta.

În ceea ce privește Școala Gimnazială din satul Finta, nu se știe exact când vor începe lucrările, pentru că situația epidemiologică este încă incertă.

 

,,Vă anunț cu emoție, dar și cu mândrie că am semnat contractul de execuție pentru reabilitarea Școlii din Finta. Iar momentul este cu atât mai important și plin de încărcătură emoțională pentru mine deoarece aici am pus pentru prima oară stiloul în mână și am deslușit tainele Abecedarului. Am fost elev al acestei școli și acum a sosit clipa în care să demarez lucrările de modernizare pentru unitatea de învățământ ce mi-a rămas în suflet.

Vă asigur că vom lua toate măsurile necesare și nu vom semna Ordinul de Începere a lucrărilor până nu vom vedea care este situația exactă la nivel local în ceea ce privește criza sanitară‼

Vă mulțumesc pentru susținere și vă voi prezenta imagini cu lucrările în desfășurare!” , a transmis pe contul personal de Facebook, edilul comunei Finta, Florentin Oprea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *