• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Activitate informativă pentru prevenirea furturilor din locuințe, organizată la Clubul Pensionarilor din Târgoviște

Byadminstefan

iun. 16, 2021

Astăzi, 16 iunie, la nivel european, se desfășoară cea de-a treia ediție a Zilei europene de prevenire a furturilor din locuințe.

Astfel, în acest context, și la nivelul județului Dâmbovița, structura de analiză și prevenire a criminalității a organizat un seminar, în format hibrid, la Clubul Pensionarilor din municipiul Târgoviște, unde au participat două persoane private de libertate, aflate în custodia Penitenciarului Mărgineni și Penitenciarul Ploiești-Târgșorul Nou.

Prin intermediul activității organizate, beneficiarii au primit informații cu privire la modurile de operare cel mai frecvent utilizate de hoți pentru sustragerea bunurilor din locuințe, acestea fiind multiple, de la efracție, chei potrivite, escaladare, până la împrietenire.

De asemenea, polițiștii au atras atenția celor prezenți cu privire la necesitatea adoptării măsurilor de prevenție pentru protejarea bunurilor personale și locuinței, le-au oferit sfaturi şi materiale cu recomandări preventive şi au subliniat cât de important este ca persoanele necunoscute să nu fie primite în locuință.

Totodată, la finalul activității, specialiști din cadrul Serviciului Județean Anticorupție au oferit informații cu privire la infracţiunile de corupţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *