• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

„Alaiul colindelor” a ajuns astăzi la Consiliul Județean Dâmbovița

ByDâmbovițaMedia

dec. 20, 2021

„Alaiul colindelor”, un eveniment cu tradiție, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), prin Centrul Județean de Cultură aduce, și în acest an, bucurie în rândul celor mici.
Astăzi, 20 decembrie 2021, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, împreună cu administratorul public al județului, Cristian Avanu, au primit cu drag vizita copiilor de la Școala „Paul Bănică” din Târgoviște, a reprezentanților Asociației Zaedno a Bulgarilor din Târgoviște și a grupului „Muntencele” al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.
Colindătorii au fost felicitați de președintele Corneliu Ștefan pentru modul în care au interpretat cântecele tradiționale, cărora le-a urat să se bucure de sărbători frumoase și doar de lucruri bune.
„Vă mulțumesc pentru vizita pe care ne-ați făcut-o astăzi la sediul Consiliului Județean Dâmbovița și pentru colindele pe care le-ați interpretat atât de frumos. Primiți gândurile noastre cele mai bune, însoțite de urări de sănătate, prosperitate și de liniște sufletească, iar Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou să vă aducă bucurie alături de familiile voastre, să petreceți sfârșitul acestui an în linișteVă urez tuturor să aveți parte de sărbători binecuvântate!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *