• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Avansează lucrările de la stadionul municipal „Eugen Popescu”

Byadminstefan

mart. 31, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut o vizită în teren pe șantierul ce vizează reconstrucția stadionului municipal „Eugen Popescu”.

Potrivit acestuia,  la tribuna nouă  a fost turnată integral placa de la etaj, fiind realizate și scările de acces către etaj. În același timp, se lucrează și la casa liftului. Totodată au fost date în lucru și gradenele aferente tribunei noi, iar acum se lucrează la compartimentări.

La tribuna veche, se lucrează la tencuielile interioare, la acoperișul construcției destinate mass-media, dar și la rețele. Au fost deja puse geamurile și ușile exterioare.

Aici, când vremea  va permite, va fi  realizată hidroizolația (care necesită o temperatură constantă de peste 15 grade) și vor fi montate toate scaunele de pe această tribună.

„În pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp.

Pentru a anticipa întrebarea cu privire la momentul redeschiderii stadionului, precizez că, dacă nu se întâmplă nimic deosebit, nu mai avem mai mult de 4-5 luni de lucru și vă asigur că noi suntem primii care ne dorim finalizarea acestei investiții.

Cum implementat zeci și zeci de investiții în Târgoviște, de la școli, parcuri, baze sportive, piețe publice, străzi, transport public, etc, vom oferi Chindiei Târgoviște și suporterilor târgovișteni un stadion de care să fie mândri.

Și NU, Chindia NU va retrograda!” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *