• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia, egal pe terenul Astrei Giurgiu

Târgoviștenii au remizat în această seară pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-0, după un joc în care și-au creat mai multe ocazii decât adversarul și au cerut un penalty, la un presupus henț a lui Grahovac, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

După o partidă fără prea multe ocazii de poartă, Astra Giurgiu și Chinidia Târgoviște au dat-o la ,,pace” , înaintea sărbătorilor de Crăciun. Gruparea Târgovișteană a avut un început mai bun de joc, iar prima ocazie importantă  a avut-o Martac, care a tras peste poartă. Replica Giurgiuvenilor a venit prin Merloi, care a trimis un șut puternic în brațele portarului târgoviștean, Marian Aioani.  În minutul 34, Rață a cerut o lovitură de la 11 metri, acuzând că funduașul astralilor, Grahovac, a jucat balonul cu mâna în propriul careu.

În partea secundă a jocului, ocaziile au fost împărțite, Florea pentru Chinidia și Budescu de două ori pentru Astra, au trecut pe lângă deschiderea scorului. Yameogo a fost ultimul care a ratat pentru Chindia, în prelungirle jocului.

Astfel, roș-albaștrii rămân pe 8 în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte, la două lungim distanță de ultimul loc de play-off, ocupat de UTA Arad. Următorul meci pentru târgovișteni va fi cu FC Viitorul, săptămâna viitoare.

Sursa foto: Pagină Facebook AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *