• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia o răpune pe Dinamo chiar pe terenul ei și urcă pe loc de play-off în clasament

Victorie importantă pentru elevii lui Emil Săndoi, care au învins Dinamo pe arena din Ștefan cel Mare, cu 1-0, scor cu care târgoviștenii au câștigat și în tur.

Prima ocazie a meciului le-a aparținut câinlor roșii (10), când Sorescu a pătruns excelent în careu, dar șutul trimis de acesta s-a dus pe lângă poartă. Pentru dâmbovițeni a ratat suedezul Berisha, care a trimis defectuos spre poarta lui Eșanu. Același Berisha a șutat de la aproximativ 10 metri de poartă, dar mingea a fost deviată de Răuță în corner.

În partea secundă jocului, Fabbrini se așează foarte bine pe minge și șutează din afara careului (49), dar balonul este reținut, cu emoții ce-i drept, de portarul Aioani. Chindia a continuat să rateze ocazii importante de gol, prin Berisha și Căpușă, care au fost probabil unii dintre cei mai buni jucători din teren, alături de Densi Dumitrașcu. Cea mai mare ocazie a roș-albaștrilor a fost în minutul 64, când Daniel Popa a preluat pe piept o centrare, dar șutul lui a fost blocat de portarul Eșanu, cu o super intervenție. În același minut, din cornerul obținut de Daniel Popa, Dumitrașcu a centrat în careu, iar Berisha a reluat din prima și a trimis mingea în plasă. Târgoviștenii aveau 1-0 și păreau să aibă un control mai bun asupra mingii decât jucătorii dinamoviști. La doar două minute după gol, căpitanul Chindiei, Vadim Rață, a fost aproape și el să înscrie, dar șutul acestuia a fost blocat de Răuță.

Spre finalul jocului, Dinamo a forțat egalarea, dar fără rezultat, apărearea târgovișteană fiind foarte rezistentă la atacurile câinilor. În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu victoria Chindiei, care acumulează 24 de puncte și este pe locul 6 în clasament, cel puțin până la meciul Viitorului Constanța de marți seară, care va primi vizita liderului clasamentului, FCSB.

Sursa foto: Pagina de Facebook, AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *