• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia Târgoviște – Fc Viitorul Contațna 1-1, după o partidă dominată de dâmbovițeni

Chindia Târgoviște a remizat pe teren propriu ieri seară, cu Viitorul Constanța, după un meci în care a avut mai multe ocazii decât adversarul său!

Elevii lui Emil Săndoi nu au avut un început grozav de partidă, constănțenii reușind să deschidă scorul încă din minutul 14 de joc. Din minutul 36, Chindia rămâne în superioritate numerică pe teren, după ce portarul Viitorului, Valentin Cojocaru, a fost eliminat în urma unei interevenții neregulamentare la Daniel Popa, care scăpase cu poarta goală după ce l-a driblat pe goalkeeper-ul celor de la Viitorul. Din teren a fost ales să iasă mijlocașul Gabi Matei. În poartă a intrat Căbuz, care a avut mai multe intervenții salvatoare pentru formația constănțeană. În minutul 41, Florea putea să aducă egalarea, dar Căbuz a fost la post și a intervenit salvator. Același Florea putea să-și ia revanșa după un balon trimis cu capul spre poarta adversă, dar acesta l-a nimerit pe colegul său Dobrosavlevici,  după care mingea a ajuns deviată în brațele lui Căbuz.

Următorul târgoviștean care și-a încercat șansa a fost Neguț (55), care a trimis un șut puternic, dar Căbuz a reținut balonul. La trei minte după acest moment, Popa  a șutat din marginea careului, tot în brațele lui Căbuz. Egalarea pentru târgovișteni a venit în sfârșit în minutul 63, după ce Florea a trimis execelent o lovitură de cap, de această dată reușind să-l învingă pe Căbuz. Chindia putea să preia conducerea în mintul 69, dar lovitura de cap a lui Rață s-a dus puțin pe lângă poartă. După alte ocazii importante ale târgoviștenilor, cea mai mare șansă de gol a fost în minutul 88, când Florea a șutat din afara careului, Căbuz a boxat în față, iar Martac a reluat din doi metri de poartă în bara transversală.

Astfel, după un joc clar controlat de formația dâmbovițeană, Chindia și Viitorul au terminat la egalitate 1-1, iar lupta între cele două echipe pentru un loc de play-off rămâne în continuare una încinsă. Chindia ocupă poziția 8 în clasament, cu 16 puncte, în timp ce Viitorul este pe 6, cu 17 puncte.

Sursa foto: Pagină de Facebook, AFC Chinida Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *