• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia Târgoviște o învinge pe FC Voluntari și rămâne cu șanse imense în lupta pentru un loc de play-off

Chindia Târgoviște a câștigat în această seară la Buzău, unde își dispută meciurile de pe teren propriu, în fața celor de la FC Voluntari, cu 1-0, gol marcat de Marco Dulca (27), iar elevii antrenați de Emil Săndoi sunt aproape de o performanță istorică!

Prima ocazie a dâmbovițenilor a fost semnată de experimentatul atacant, Daniel Florea, care a trimis mingea peste poarta apărată de Rîmniceanu. Unicul gol al partidei a fost marcat de M. Dulca, în minutul 27, cu un șut plasat de la 16 metri.

Cea mai mare ocazie a ilfovenilor a venit în partea secundă a meciului, când  în urma unei faze fixe, Gabriel Tamaș a șutat din careul mic, dar mingea trimisă de acesta s-a dus mult peste poartă.

Astfel, Chindia Târgoviște obține o victorie extrem de importantă, care o ține în cărți în lupta pentru play-off. În acest moment, gruparea dâmbovițeană este pe locul 7, cu 39 de puncte, cu două  mai puțin decât Academica Clinceni, respectiv FC Botoșani, principalele contracandidate ale Chindiei în lupta la play-off. În ultima etapă a sezonului regultat, Chindia o va întâlni pe nou promovata FC Argeș, în deplasare.

Echipele de start:

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, Dinu – Neguț, Iacob, Rață, Dumitrașcu – Berisha, Florea

FC Voluntari: Rîmniceanu – Tamaș, Armaș, Balaur – Costin, Helder, Gheorghe, Droppa, Briceag – Pesic, Betancor

Sursa foto: pagină de Facebook AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *