• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia, victorie cu Dinamo și obține prima victorie din acest sezon de Liga 1

Victorie imensă pentru târgovișteni în această seară! Chindia s-a impus pe teren propriu  în etapa a patra a Ligii 1, cu 1-0 în fața celor de la Dinamo București, după o partidă în care a dominat minute bune, dar a și tremurat până la final pentru a obține prima victorie a noului sezon.

După un început de sezon modest al echipei lui Săndoi, roș-albaștrii și-au adjudecat astăzi primul succes al sezonului în fața celor de la Dinamo, care au avut un star de sezon promițător, cu șase puncte strânse în primele trei jocuri. De cealaltă parte, Chindia nu a obținut decât un punct în primele trei etape.

Toate aceste lucruri nu au mai contat însă la ora disputei, dâmbovițenii dominând prima repriză, creându-și ocazii după ocazii, intrând la cabine  cu 1-0, datorită reușitei lui Daniel Florea, din minutul 24, după o lovitură de cap din preajma careului mic de șase metri, în urma unei centrări ca la carte a atacantului ex-dinamovist, Daniel Popa.

Repriza a doua nu a mai fost la fel de bună pentru gruparea dâmbovițeană. Dinamo a fost echipa mai incisivă, dar forsingul creat a fost unul steril, alb-roșii neavând niciun șut pe spațiul porții.

Chindia s-a impus astfel cu 1-0 și după primele trei puncte ale sezonului, pregătește  următoarea confruntare, cu nou-promovata FCU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *