• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

CJD anunță câștigătorul lucrărilor pentru modernizarea DN 71 Târgoviște – Sinaia

ByDâmbovițaMedia

mai 25, 2023

Administrația publică județeană vine cu o veste bune pentru infrastructura rutieră!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan a anunțat într-o postare pe Facebook desemnarea câștigătorului licitației pentru proiectul care privește modernizarea Drumului Național 71, tronsonul Târgoviște – Sinaia.

Valoarea contractului este de  1,5 milioane de lei fără TVA, iar  președintele Corneliu Ștefan a transmis că va fi schimbat total modul în care se va circula  pe traseul care începe din nordul municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa,  Fieni și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Buciumeni, Pietroșița, Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în Sinaia.

Durata contractului care va fi semnat în perioada următoare este de 48 de luni: 12 luni de proiectare și 36 de luni de execuție a lucrărilor. Acest obiectiv pe care ni-l asumăm vine în continuarea proiectului de lărgire la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște, tronsonul fiind deja în etapa de proiectare, fază după care vor începe lucrările de execuție. Ambele proiecte sunt extrem de importante din punct de vedere economic și social,  atât pentru județul Dâmbovița, cât și pentru întreaga regiune” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *