• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Comuna Dobra implementează noi măsuri de securitate

ByDâmbovițaMedia

feb. 20, 2022

În ultimele săptămâni, în satul Mărcești din satul Dobra, au avut loc mai multe evenimente, care au stârnit revolta cetățenilor. Potrivit surselor, o familie de romi mutată nu de foarte mult timp în localitate i-a terorizat pe locuitorii din satul Mărcești, cărora le-au furat  multe lucruri de valoare din gospodării, inclusiv păsări, s-au plâns  unii localnici. Astfel, primarul Daniel Nica a ieșit public cu un mesaj în care a precizat că vor fi montate sisteme de supraveghere video ultramoderne, atât în satul Dobra, cât și în satul Mărcești. Sursa de finanțare pentru acest proiect va fi de la bugetul local.

„Dragi cetățeni,

Având în vedere ultimele evenimente negative petrecute în satul Mărcești, vă aduc la cunoștință că sunt în permanent contact cu instituțiile abilitate să facă lumină în acest caz și vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere ca astfel de evenimente să nu se mai petreacă pe teritoriul comunei noastre. În cel mai scurt timp, atât în satul Mărcești, cât și în satul Dobra, vor fi montate sisteme de supraveghere video ultramoderne, cu camere performante, care să ajute la identificarea autorilor faptelor anti-sociale, dar mai ales să prevină evenimentele de acest gen. Avem deja prevăzute în buget sumele necesare pentru acest proiect și, așa cum vă spuneam, în cel mai scurt timp va începe montajul sistemelor.

Vă rog să fiți vigilenți în continuare și fac un apel la calm și să avem încredere în organele abilitate care își vor face datoria” , a fost mesajul primarului Daniel Nica pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *