• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Conducerea CJD, tur în mai multe localități aflate în plin proces de modernizare

ByDâmbovițaMedia

nov. 20, 2023

Lucrări în desfășurare sau aproape finalizate în Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești, susținute financiar de Consiliul Județean Dâmbovița!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut un anunț privind progresele înregistrate în infrastructura locală din mai multe comune dâmbovițene. Alături de primarii comunelor Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești, acesta a vizitat obiective de lucrări care sunt în desfășurare sau aproape finalizate, ilustrând eforturile susținute ale administrației pentru dezvoltarea comunității.

May be an image of 6 people and text

La Morteni, se lucrează la amenajarea de șanțuri, rigole și accese proprietăți pe drumul județean DJ 702H, cu o finanțare de peste 700.000 de lei asigurată în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița. Totodată, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, se modernizează drumuri locale în Morteni, cu o valoare totală de 4.000.000 de lei, din care Consiliul Județean asigură 1.700.000 de lei. În cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se toarnă covor asfaltic cu o finanțare de 4.300.000 de lei.

 

În comuna Șelaru, drumurile județene DJ503 și DJ611 au fost modernizate, proiectul având o valoare de aproape 9.000.000 de lei. De asemenea, lucrările la grădinița din satul Glogoveanu au avansat, cu finanțare de 2.700.000 de lei din partea Administrației Fondului pentru Mediu.

May be an image of 3 people

La Vișina, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se desfășoară proiecte de rețea de canalizare și modernizare a drumului comunal, cu o valoare totală de 22.600.000 lei. În comuna Petrești, Consiliul Județean Dâmbovița susține amenajarea șanțurilor și acceselor către gospodării pe drumul județean DJ 702F, cu o investiție de aproximativ 500.000 de lei.

 

May be an image of text

May be an image of 1 person

May be an image of 3 people, car, road and text

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *