• mie. nov. 29th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Conducerea Primăriei Târgoviște a marcat finalizarea lucrărilor de reabilitare de pe bulevardul Libertății

Byadminstefan

nov. 15, 2023

Conducerea Primăriei Târgoviște a susținut o conferință de presă pe bulevardul Libertății, marcând finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare desfășurate în cadrul a două proiecte majore finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Proiectul, în valoare totală de 40 de milioane de lei, a avut ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere din municipiu.

 

La conferința de presă, primarul Stan a declarat: „Ne aflăm pe bulevardul Libertății din municipiul Târgoviște, unde au fost încheiate lucrările de reabilitare și modernizare în cadrul a două proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții ‘Anghel Saligny’. Valoarea acestor proiecte se ridică la 40 de milioane de lei. În urmă cu doar câteva luni, în septembrie, am anunțat începerea acestor lucrări, iar astăzi putem discuta despre finalizarea cu succes a acestui proiect.”

Edilul șef a subliniat importanța acestor lucrări pentru comunitatea locală și a oferit detalii despre proiectele în desfășurare: În prezent, se desfășoară lucrări pe străzile Maior Brezișeanu, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu. În funcție de condițiile meteo, lucrările vor continua și pe aceste străzi. De asemenea, se mai lucrează în cartierul Prepeleac, iar pe Calea București se pun indicatoarele rutiere.

 

Primarul Stan a subliniat eforturile susținute ale administrației locale pentru modernizarea infrastructurii rutiere și a oferit asigurări privind stadiul proiectului: „Avem un program foarte dens de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere. Ne apropiem de finalul acestui proiect foarte important. Se poate observa foarte ușor cum arată multe străzi care au fost reabilitate în municipiul Târgoviște. La primăvară, probabil vom mai avea câteva lucrări de finalizat, dar, per-total, toate cele 17 străzi care au făcut parte din investiția accesată pe Anghel Saligny, sunt în acest moment aproape de finalizare.

La conferință au mai participat și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *