• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Consiliul Județean Dâmbovița, demersuri pentru implementarea conceptului „Smart City”

ByDâmbovițaMedia

apr. 1, 2022

Consiliul Județean Dâmbovița este printre primele instituții din țară ce implementează programul „Smart City”. Acesta presupune evoluția comunității și debirocratizarea sistemului. De asemenea, președintele CJD, Corneliu Ștefan, spune  că acest program va duce județul Dâmbovița la un nivel superior.

„Am participat, în această seară, la gala Smart City Industry Awards 2022, ediția cu numărul 6! Comunitățile inteligente nu mai reprezintă o idee a viitorului! Smart City este despre prezent, despre capacitatea noastră de a implementa, în mod obligatoriu, pașii pentru o comunitate care să țină pasul cu vremurile:? Guvernare Inteligentă;? Economia Smart;? Mobilitate Smart;? Mediu Smart;? Cetățeni Smart;? Smart Living.

 

 

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a făcut pași importanți în ceea ce privește implementarea acestui concept:

 

 

 

Avem aprobat spre finanțare proiectul de digitalizare a activității Consiliului Judeţean, proiect care va duce la dispariția dosarului cu șină!? Am început colectarea selectivă a deșeurilor în județul Dâmbovița și pregătim un proiect de 90.000.000 de euro pentru „Sistemul de management integrat al deșeurilor din județul Dâmbovița”.? Investim în sistemul de sănătate dâmbovițean, în sistemul rutier și în mobilitate.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cu siguranță, în viitorul apropiat, cel puțin o comunitate locală dâmbovițeană va fi premiată în cadrul unei astfel de gale.„

 

A transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan, într-o postare pe Facebook.

 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *