• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Construcții ilegale pe plaja de la Corbu

ByDâmbovițaMedia

feb. 7, 2022

Plaja sălbatică de la Corbu ar putea deveni în curând o amintire! Senatorul Dragoș Popesc a transmis astăzi pe pagina sa de Facebook faptul că un teren pe care se suprapun trei arii protejate, a ajuns pe mâna unui investitor privat, care construiește un complex cu 18 imobile mari, fără să de țină și autorizații pentru ele.

Au mai fost făcute sesizări în Instanță, iar parlamentarul Dragoș Popescu anunță că va sprijini toate demersurile pentru a opri aceste construcții ilegale, care nu vor face decât să distrugă o plajă sălbatică foarte apreciată.

 

„La Corbu avem de-a face cu un abuz absolut: un teren pe care se suprapun trei arii protejate, pe plaja practic, a ajuns, nu știm încă cum, în posesia unui proprietar privat, care dezvoltă de zor un complex de 18 vile cu etaj. Am aflat că există deja în instanță o acțiune de contestare a autorizației de construcție și voi sprijini activ toate demersurile pentru a opri această dezvoltare ilegală și abuzivă” , a transmis senatorul Dragoș Popescu. Acesta le-a atașat și un link pentru a semna petiția „Fără construcții pe plaja Corbu și Vadu”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *