• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Corneliu Ștefan: „A fost semnat contractul pentru modernizarea DN7 Bâldana – Titu

ByDâmbovițaMedia

mart. 15, 2022

Încă un pas înainte pentru dezvoltarea județului Dâmbovița! Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, a participat astăzi, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, la semnarea contractului având ca obiect „Proiectare și execuție lărgire la 4 benzi DN7 Bâldana-Titu”. Acesta a anunțat că valoarea contractului este de aproximativ 290.000.000 de lei în care sunt incluse proiectarea, dar și lucrările de lărgire ale DN7 pe o lungime de 21,4 km.

„După 15 ani de promisiuni, iată că modernizarea DN7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă!

Astăzi, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am participat la semnarea contractului având ca obiect „Proiectare și execuție lărgire la 4 benzi DN7 Bâldana-Titu”.

Valoarea contractului este de aproximativ 290.000.000 de lei în care sunt incluse proiectarea, dar și lucrările de lărgire ale DN7 pe o lungime de 21,4 km.

În primele 6 luni se va efectua proiectarea, iar ofertantul are la dispoziție pentru execuție 20 de luni, garanția fiind de 120 de luni.

Colaborarea Consiliului Județean Dâmbovița cu Ministerul Transporturilor și CNAIR a dat roade, dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene fiind prioritară atât pentru mine, cât și pentru echipa ministrului Sorin Grindeanu.

Este încă un pas important pentru transformarea județului Dâmbovița din toate punctele de vedere: dezvoltare teritorială și creștere economică, noi oportunități pentru mediul privat, descongestionarea traficului rutier și siguranța în trafic” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan, pe pagina sa de socializare.

Ar putea fi o imagine cu hartă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *