• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cum alegeti cel mai bun petshop pentru cumparaturi online?

ByDâmbovițaMedia

dec. 17, 2021

Dacă sunteți un proaspat posesor al unui animal de companie, s-ar putea ca acest lucru să vi se pară dificil, dar nu trebuie să vă faceți griji. Iată cativa factori de care trebuie să tineti cont atunci când alegeți un petshop care sa va furnizeze tot ce aveti nevoie pentru cainele, pisica, hamsterul sau pestii detinuti.

V-ați modificat stilul de a face cumparaturi, de la inceputul pandemiei de covid pana acum?

Daca da, este lesne de inteles de ce. Toti am vrut sa ramanem in siguranta, sa evitam deplasarile si totusi sa ne bucuram de cel mai bun raport pret/calitate. Am cautat si sa ne facem cumpărături din locuri unde exista profesioniști. Am facut asta in orice domeniu – de la electrocasnice, imbracaminte, hrana pentru noi, produse de curatenie si igiena… pana la mancarea pentru animale de companie. De ce sa apelam la magazinele dedicate, cele care comercializeaza doar produse pentru animale si sa uitam de supermarketuri?

Consilierii petshopurilor au o bună înțelegere a diferitelor animale de companie.

Comercianții din acest domeniu invată continuu, fie pe cont propriu, fie prin intermediul programului de instruire sponsorizat de furnizori. Expertiza lor în sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, precum și în materialele pentru animale de companie, este de neegalat. Și pentru ei este esențial să vă ajute să vă mențineți animalul de companie sănătos și fericit, hrănindu-l corespunzător, oferind cel mai bun mediu și îndeplinind toate cerințele ce ar putea decurge. In plus, acesti profesionisti au experiență – ca urmare a conversatiilor zilnice cu proprietarii de caini ori pisici despre ceea ce a funcționat bine pentru animalele lor de companie și a observatiilor asupra metodele de îmbunătățire a starii animalelor de companie.

Echipa unui petshop este constienta de cerințele și preferințele specifice ale animalului vostru de companie.

Un personal bine pregatit si proactiv dintr-un magazin ce vinde hrana si accesorii pentru animalele de companie nu numai că va cunoaște animalele de companie în general, dar va fi și familiarizat cu animalul fiecarui client fidel. Astfel ca veti fi primul care află despre produse noi care ar fi ideale pentru câinii ori pisicile tale. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți timp și bani, ajutându-vă în selectarea celor mai bune produse, in bugetul disponibil. Nu mai risipiti banii pe articole pe care animalul tău de companie le-a ignorat sau care i-au cauzat dificultăți, in cumparaturile din hypermarketuri.

Siguranta ca produsele pe care le utilizați frecvent sunt întotdeauna disponibile.

Într-un magazin mare, mărfurile pentru animale sunt adesea plasate mai jos pe lista de priorități – comparativ cu hrana oamenilor. Deși putem înțelege cu toții de ce ar fi important într-o situație de urgență (intr-un supermarket, de exemplu), este reconfortant să știm că magazinul online ce comercializeaza mancare de animale va depune întotdeauna efort pentru a păstra la îndemână o sursă de hrană de calitate, pentru animale de companie, indiferent de crizele prin care trecem.

Incepe acum cumparaturile intr-un petshop online de incredere – la Petmax ai garantia calitatii, mii de produse pe stoc si livrare rapida, oriunde in tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *