• lun. feb. 6th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cum alegeți cel mai bun petshop pentru cumpărături online?

Byadminstefan

dec. 14, 2021

Animalele de companie fac parte din viața noastră – poate acum mai mult decât oricând în istoria umanității. Ele aduc voie bună și bucurie într-o familie și tot ele aduc alinare persoanelor singure. Prin urmare, trebuie să le selectați cu înțelepciune mâncarea și accesoriile – de aceasta depinde nu doar sănătatea, ci și starea, dispoziția și energia lor.

Dacă sunteți un proaspăt posesor al unui animal de companie, s-ar putea acest lucru să vi se pară dificil, dar nu trebuie să vă faceți griji. Iată câțiva factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un petshop care furnizeze tot ce aveți nevoie pentru câinele, pisica, hamsterul sau pestii deținuți.

V-ați modificat stilul de a face cumpărături, de la începutul pandemiei de covid până acum?

Daca da, este lesne de înțeles de ce. Toți am vrut rămânem în siguranță, evitam deplasările și totuși ne bucuram de cel mai bun raport preț/calitate. Am căutat și ne facem cumpărături din locuri unde exista profesioniști. Am făcut asta în orice domeniu – de la electrocasnice, îmbrăcăminte, hrana pentru noi, produse de curățenie și igienapână la mâncarea pentru animale de companie. De ce apelam la magazinele dedicate, cele care comercializează doar produse pentru animale și uitam de supermarketuri?

Consilierii petshopurilor au o bună înțelegere a diferitelor animale de companie.

Comercianții din acest domeniu invată continuu, fie pe cont propriu, fie prin intermediul programului de instruire sponsorizat de furnizori. Expertiza lor în sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, precum și în materialele pentru animale de companie, este de neegalat. Și pentru ei este esențial să vă ajute să vă mențineți animalul de companie sănătos și fericit, hrănindu-l corespunzător, oferind cel mai bun mediu și îndeplinind toate cerințele ce ar putea decurge. În plus, acești profesioniști au experiență – urmare a conversațiilor zilnice cu proprietarii de căini ori pisici despre ceea ce a funcționat bine pentru animalele lor de companie și a observațiilor asupra metodele de îmbunătățire a stării animalelor de companie.

Echipa unui petshop este conștienta de cerințele și preferințele specifice ale animalului vostru de companie.

Un personal bine pregătit și proactiv dintr-un magazin ce vinde hrana și accesorii pentru animalele de companie nu numai că cunoaște animalele de companie în general, dar fi și familiarizat cu animalul fiecărui client fidel. Astfel veți fi primul care află despre produse noi care ar fi ideale pentru câinii ori pisicile tale. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți timp și bani, ajutându-vă în selectarea celor mai bune produse, în bugetul disponibil. Nu mai risipiți banii pe articole pe care animalul tău de companie le-a ignorat sau care i-au cauzat dificultăți, în cumpărăturile din hypermarketuri. Siguranța produsele pe care le utilizați frecvent sunt întotdeauna disponibile. Într-un magazin mare, mărfurile pentru animale sunt adesea plasate mai jos pe lista de priorități – comparativ cu hrana oamenilor. Deși putem înțelege cu toții de ce ar fi important într-o situație de urgență (într-un supermarket, de exemplu), este reconfortant să știm că magazinul online ce comercializează mâncare de animale depune întotdeauna efort pentru a păstra la îndemână o sursă de hrană de calitate, pentru animale de companie, indiferent de crizele prin care trecem.

Incepe acum cumparaturile intr-un petshop online de incredere – la Petmax ai garantia calitatii, mii de produse pe stoc si livrare rapida, oriunde in tara! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *