• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: 20 de permise de conducere reținute de polițiști într-o singur zi

Byadminstefan

ian. 26, 2022

Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Dâmbovița

La data de 25 ianuarie a.c., 202 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de efective de jandarmi, au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.
În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 14 evenimente, dintre care 9 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 7 infracțiuni, din care 3 contra persoanei și 1 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la peste 65.745 de lei, au reținut 20 de permise de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare.
De asemenea, pe raza întregului județ, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 2.209 persoane, verificate 98 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 87 de restaurante/terase/fastfood-uri.
Activitățile desfășurate au vizat și verificarea modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport de persoane, fiind controlate 280 de astfel de vehicule.

Totodată, polițiștii au aplicat 9 amenzi unor persoane care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *