• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: 25 de permise de conducere reținute de polițiști în preajma Revelionului

ByDâmbovițaMedia

ian. 3, 2022

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-au aflat, la datorie, în acest week-end, fiind pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor.
În contextul sărbătoririi Anului Nou, peste 600 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie, fiind angrenați în acțiuni pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.
Precizăm faptul că, în această perioadă, nu au fost înregistrate incidente deosebite. Totodată, pe parcursul celor trei zile, polițiștii au aplicat 359 de sancțiuni, în valaore de 87.005 lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe cele mai aglomerate trasee pentru evitarea blocajelor și prevenirea accidentelor de circulație, iar pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 25 de permise de conducere și au retras 5 certificate de
înamtriculare Pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, polițiștii au verificat 120 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, au controlat 618 autovehicule destinate transportului de persoane și au legitimat peste 4.000 de persoane. Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat
măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate în conformitate cu prevederile Legii nr. 55 din 2020.
Facem un nou apel către cetățeni să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2.

De asemene, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca de acasă, să se informeze cu privire la condițiile de drum și starea vremii astfel încât să prevină producerea unor situații de risc. Polițiștii vor fi pregătiți în orice moment să acționeze în sprijinul cetățenilor și al comunităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *