• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: Mai multe infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

ByDâmbovițaMedia

ian. 30, 2023

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au oprit pentru control, la intersecția DN 7 cu strada Dositei Filitti, din comuna Lungulețu, un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cel în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au depistat în
comuna Sălcioara, pe DJ 101, un bărbat de 46 de ani, din Moara Nouă, care ar fi condus un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.
De asemenea, la data de 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au surprins în trafic, pe DJ 711, în localitatea Băleni, un bărbat, de 25 de ani care ar fi condus un autoturism fiind sub influența alcoolului.
Acesta ar fi acroșat cu autoturismul o balustradă metalică, în urma evenimentului fiind produse doar pagube materiale.
În urma testării cu aparatul etiltotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *