• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dragoș Popescu, despre inaugurarea podului de la Mărginenii de Sus

ByDâmbovițaMedia

iul. 6, 2022

Într-o postare pe Facebook, senatorul Dragoș Popescu, a reacționat asupra subiectului „podul de la Mărginenii de Sus” ,  inaugurat astăzi, care, spune acesta, este o altă investiție inutilă, făcând referire și la podul de la Dărmănești, un proiect prezentat într-un documentar al emisiunii „ROMÂNIA, TE IUBIESC”. Parlamentarul a vorbit și despre proiectul podului care trece peste râul Argeș, descris inițial ca având două benzi și  9 metri lățime. În final are o singură bandă și mai puțin de 7 metri, așa cum au precizat jurnaliștii de la Libertatea.

Ar putea fi o imagine cu drum

 

Județul Dâmbovița are toate șansele să intre în istorie!

Azi se inaugurează, la Mărginenii de Sus, podul inutil, care nu are o  lățime suficientă pentru două benzi de circulație. De ce ar avea, dacă nu duce nicăieri?

 La capitolul poduri, toate recordurile vor fi întrecute de podul de la Dărmănești sau “podul care nu duce nicăieri” și podul care unește comunele Corbii Mari și Odobești sau podul care s-a micșorat, dar a devenit mai scump.

Poate ați urmărit la emisiunea ROMANIA, TE IUBESC! prezentarea despre podul făcut fără nicio justificare, de proastă calitate și în care au mai fost pompate câteva sute de mii de lei față de suma inițială. Se află în județul Dâmbovița, la Mărginenii de Sus.Un pod peste care probabil nu va trece nimeni. Acest pod se pare că va fi inaugurat astăzi, așa cum ne-a obișnuit și conducerea CJD, cu entuziasm și mândrie proletară, chiar dacă în acest caz vorbim de PNL. O altă afacere politică bifată.

Alt pod celebru este cel care trece peste râul Argeș, prezentat inițial ca având două benzi și

9 metri lățime. În final are o singură bandă și mai puțin de 7 metri, așa cum au precizat jurnaliștii de la Libertatea. Și, incredibil, a fost mai scump cu 30%. Iar vechiul pod a fost decopertat cu bormașina, alt aspect demn de cartea recordurilor.

Constat cu regret, încă o dată, că banii alocați prin PNDL sunt risipiți pe lucrări inutile și făcute de mântuială. Lucrări care pun viața oamenilor în pericol.

Dar cine răspunde pentru modul în care sunt irosiți banii publici?” , a scris senatorul REPER, Dragoș Popescu.

Foto credit: Andrei Joița și Costin Dumitrache

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text care spune „Mărginer de Jos Scoala Gimnaziala Margineniide Jos 720D S PRAHOVA ÂMBOVIȚA La zarzavat zavat Marginenii de Sus Google”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *