• joi. feb. 2nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dragoș Popescu: „Ne întoarcem de unde am plecat, să respirăm gunoaie!”

Byadminstefan

nov. 24, 2022

Într-o postare pe Facebook, senatorul Dragoș Popescu a semnalat că în continuare, incendiatorii de gunoaie își fac de cap și dau foc la deșeuri pe câmpuri, în zone apropiate de comunități. Aceștia ard   orice, inclusiv autocare, deșeuri periculoase, anvelope, etc. Astfel, calitatea aerului are de suferit, și implicit sănătatea oamenilor.

„După ce a dat-o de gard cu textul ordonanței 92, în care Ministerul Mediului incriminează incendierea oricărui tip de deșeu și pedepsește cu închisoarea de la 3 la 5 ani pe cei pe care îi prinde, cel puțin teoretic, Garda de Mediu, acum la Camera Deputaților, prin votul de ieri de la comisia de mediu, al monstruoasei coaliții PSD-PNL-UDMR, dă liber la arderi, adoptând un amendament depus chiar de Garda de Mediu, și care ne aruncă înapoi la zero incriminare, practic.  Adică liber la arderi, băieți!

Sigur, încă o dată semnalez atât incompetența Ministerului Mediului, care nu a putut sau mai bine spus, nu a vrut să scoată un text de lege logic și bun încă din start (deși am sesizat la vremea respectivă problemele din text), cât și corupția generalizată, care ajunge, iată, cu ușurință la urechile deputaților, procurorilor, comisarilor din Garda de Mediu.

Ne întoarcem de unde am plecat, să respirăm gunoaie!” , a transmis pe Facebook senatorul Dragoș Popescu.

Video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *