• joi. sept. 29th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Echipa PSD Dâmbovița, alături de locuitorii Dobrei de ziua comunei lor

Byadminstefan

aug. 22, 2022

Duminică, 21 august, a avut loc cea de-a doua ediție a Zilelor Comunei Dobra. Prima ediția fost organizată anul trecut. La eveniment au participat parlamentari ai Partidului Social Democrat Dâmbovița, precum Titus Corlățean, Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu și Radu Popa. De asemenea, au fost prezenți și secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște,  și președintele Organizației Femeilor Social-Democrate, Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița.

Primarul Daniel Nica s-a ținut de promisiune și anul acesta a organizat  zilele comunei în satul Dobra, după ce anul trecut evenimentul a avut loc în satul Mărcești. Astfel, cu prilejul acestei sărbători, pe scena din Dobra au urcat interpreți celebri, precum Pepe, Gabriel Dumitru, Steliana Sima și Valentin Sanfira. Spectacolul a fost prezentat Cristina Dan și Yuriy. Ziua de sărbătoare s-a încheiat cu un spectacol de artificii.

„Este o mare onoare pentru mine să pot organiza acest eveniment. Așa cum am promis anul anterior, ne vedem astăzi aici, în satul Dobra, la a doua ediție a Festivalului Comunei Dobra. Este prima duminică după ziua sfântă a Fecioarei Maria. Este un moment prielnic să vă adunați mulți la această festivitate pentru că în Ziua de Sfântă Mărie ați petrecut în familie, cu invitați speciali ai dumneavoastră. Am zis că astăzi ar fi frumos să fim toți aici, prieteni, familii și, de ce nu, oameni din localitățile învecinate cu ambele sate ale noastre, admiratori din județul Dâmbovița și de peste tot. Să petrecem cu voie bună, cu multă dragoste pentru satul nostru românesc. Aș vrea să le transmit și eu la mulți ani tuturor celor care și-au sărbătorit ziua de Sfântă Mărie. Nu în ultimul rând, vreau să vă transmit în această zi tuturor locuitorilor comunei Dobra, la mulți ani și sper că am reușit să fim pe placul dumneavoastră” a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.