• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Încep să se vadă primele schimbări la Școala „Tudor Vladimirescu”

Byadminstefan

iul. 5, 2022

Administrația publică locală târgovișteană continuă să investească în infrastructura educațională. După ce au fost reabilitate pe fonduri europene școlile „Mihai Viteazul” și „Matei Basarab” , a venit rândul Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” , unde deja lucrările au ajuns la un stadiu avansat.

 

Astfel, unitatea de învățământ amintită, face obiectul unui amplu proiect de extindere, reabilitare, modernizare și echipare, în cadrul unei investiții în valoare totală de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene!

În baza proiectului, se realizează următoarele intervenții: „Reabilitarea integrală a corpului de clădire (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare;

Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio);Reabilitarea sălii de sport (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;).

Construire sală de festivități și corp administrativ; amenajarea curții și a bazei sportive (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip. „Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare.

Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială "Mihai Viteazul și Școala

Gimnazială Matei Basarab (proiecte finalizate), cu precizarea că toate unitățile de învățământ sunt în atenția noastră și căutăm soluții de finanțare pentru cele care mai au încă nevoie de intervenții!

În urmă cu puțin timp și proiectul de modernizare a Școli Gimnaziale Radu cel Mare a primit finanțare prin PNRR” , a transmis pe contul său de Facebook, primarul Daniel Cristian Stan.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *