• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Intrarea în Târgoviște dinspre municipiul București va fi reabilitată

ByDâmbovițaMedia

mai 31, 2022

Primarul Daniel Cristian Stan  a precizat că a fost aprobată investiția care vizează modernizarea și reabilitarea străzii Calea București din Municipiul Târgoviște, o arteră rutieră care înregistrează valori importante de trafic, inclusiv trafic greu.

Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Vor fi intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, va fi refăcută canalizarea pluvială și vor fi sistematizate intersecțiile.

Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de  9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul 4 -Construirea/modernizarea/reabilitarea drumurilor publice clasificate și încadrate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, ca drumuri județene, drumuri comunale și alte categorii de drumuri de interes local situate pe raza administrativ-teritorială a localităților.

„ Mulțumiri deosebite domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, pentru sprijinul constant acordat comunității târgoviștene, materializat inclusiv în cadrul prezentei investiții” , a transmis primarul Daniel Cristian Stan.

 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi text care spune „ÂMB”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *