• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

La Dobra au fost aprobate două proiecte de anvergură

Byadminstefan

iun. 22, 2022

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a oferit o veste bună localnicilor. Două investiții importante au intrat în linie dreaptă.

Potrivit edilului șef, în perioada următoare vor fi asfaltate două drumuri în satul Dobra și va mai fi asfaltat un alt drum în satul Mărcești. Acestea sunt singurele străzi rămase neasfaltate. La finalizarea lucrărilor, comuna Dobra va fi printre puținele localități din județ cu toate străzile asfaltate.

Totodată, administrația publică locală mai pregătește un proiect care vizează construirea unei punți pietonale care va face legătura între satele Dobra și Mărcești. Ambele proiecte vor fi finanțate pe Programul Național Angehl Saligny.

„Dragi prieteni,

Astăzi au fost aprobate două noi proiecte pentru dezvoltarea comunei Dobra, ambele realizate prin Progamul „Anghel Saligny”! Este vorba despre:

1- Modernizare străzi – proiect în valoare de 1.917.408 lei. Este vorba despre un drum rămas neasfaltat la Mărcești- la Chizeu și despre două drumuri rămase neasfaltate la Dobra: drumul.pe la Prichindel și drumul prin spate pe la Oțet. Acum vom putea spune că nu mai avem stradă neasfaltată în toată comuna.

2- Construire punte pietonală între Dobra și Mărcești- proiect în valoare de 4.568.776 lei. Este vorba despre o nouă construcție, nu despre modernizarea actualei punți” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *