• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

La Târgoviște…utilajele pentru deszăpezire sunt pregătite de iarnă

Byadminstefan

nov. 23, 2022

Utilajele pentru deszăpezire au fost puse pe poziții. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de echipa sa din executivul Primăriei, viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, au inspectat în teren mijloacele materiale si resursele umane pe care administrația locală targovișteană le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.

La Târgoviște, Direcția de Salubritate este operatorul autorizat pentru derularea activităților de deszăpezire și de câțiva ani, nu se mai apelează la firme private pentru astfel de acțiuni, șosele și trotuarele fiind curățate cu forțe umane și utilaje proprii. După ce a prezentat capacitatea de intervenție a administrației publice locale pe timp de iarnă, primarul Daniel Cristian Stan a ținut să-i mulțumească directorului Dănuț Badea pentru modul cum organizează activitatea, nu doar pe cea de deszăpezire, ci și pentru cea de păstrare a curățeniei în municipiul Târgoviște.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare

Suntem la unul dintre sediile Direcției de Salubritate a municipiului Târgoviște și trecem în revistă mijloacele materiale și umane pe care administrația locală târgovișteană le are la dispoziție în vederea unor intervenții în caz de ninsori abundente. Ne apropiem de anotimpul rece și trebuie să știm cât de bine suntem pregătiți de intervenție în caz că este necesară deszăpezirea. Astfel, administrația locală târgovișteană are la dispoziție aproximativ 250 de oameni din cadrul Direcției de Salubritate ECOSAL Municipal Construct, Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Târgoviște. Bineînțeles că putem face apel și mijloacele materiale pe care le avem și aici mă refer la aproximativ 60 de utilaje, începând cu sărărițe, cu buldoexcavator, tot ceea ce este necesar pentru a interveni. Sperăm să nu fie cazul de o intervenție extinsă, dar suntem pregătiți. De asemenea, avem stocuri de nisip, aproximativ 600 de tone, clorură de calciu, în jur de 80 de tone, stocuri de combustibil și de asemenea, avem și 400 de tone de sare.

Avem și acel utilaj de topit zăpada în dotarea Serviciului Voluntar pentru situații de urgență. Sper să nu fie cazul să intervenim cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. În caz de nevoie putem suplimenta cu încă 30 de mijloace astfel încât să putem să facem față aproape în orice situație” , a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *