• vin. sept. 30th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

PSD Dâmbovița a dat start alegerilor organizațiilor din județ

Byadminstefan

sept. 11, 2022

Ieri au debutat  conferințelor de alegeri în organizațiile PSD Dâmbovița! Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis că timp de doua luni, în fiecare comună, oraș sau municipiu, membrii  organizației social-democrațiilor își vor desemna conducerea locală pentru următorii 4 ani. Valea Dâmboviţei este prima zonă unde, ieri, au fost aleși președinții organizațiilor din Pietrari, Râu Alb și Bărbulețu.

 

Au fost reconfirmați în funcții Toader Constantin la Pietrari, Preda Cătălin la Râu Alb și Istrate Mihai la Bărbulețu. Totodată, a fost și o bună ocazie să discutăm, față în față, cu toți cei care fac parte din aceste organizații locale, dar și cu locuitorii acestor comune.

Le-au fost prezentate toate proiectele pe care primarii PSD le-au implementat până în momentul de față sau le au în derulare, dar și programele de investiții pentru viitor. În ceea ce privește prezența oamenilor la aceste întâlniri, încă o dată se confirmă faptul că PSD Dâmbovița este cel mai mare și cel mai puternic partid din județ’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.