• joi. feb. 2nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

O altă zonă din municipiul Târgoviște a intrat în reabilitare

Byadminstefan

iul. 14, 2022

Au debutat lucrările de reabilitare a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Cornel Dumitru Băltărețu, Tudor Vladimirescu, I.C Brătianu.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, sunt derulate lucrări de frezare a stratului actual de asfalt, urmând ca mâine să debuteze lucrările de refacere a terasamentului, inclusiv în zona canalizării. Din acest motiv, accesul pe strada Colonel Dumitru Băltărețu, pe direcția sensul giratoriu – Casa Sindicatelor, va fi restricționat începând de mâine până la finalul intervenției.

Edilul șef a mai precizat că o rută ocolitoare  poate fi folosit bulevardul Regele Carol I, paralel cu strada Colonel Dumitru Băltărețu, existând și artere de legătură între străzile menționate.

Asfaltarea integrală, la nivel de două straturi, va fi realizată în partea a doua a zilei de luni, inclusiv pe parcursul nopții.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi drum

Ar putea fi o imagine cu hartă şi text care spune „Regal Kebap ScMeseriasii FierArt SRL Rustic House Salut Nety Funeralii Targoviste Cabinet stomatologic Roșca Adrian Adur The Servicii Funerare Dambovita Play Art Magic Comteleprest SRL SHOWROOM Magazin de electronice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *