• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

O tânără din Dâmbovița de 17 ani, prinsă la volan fără permis de conducere

Byadminstefan

dec. 15, 2021

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au depistat, în localitatea Râncaciov, o tânără de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în autoturism un bărbat, propietarul autovehiculului, care l-ar fi încredințt pentru a fi condus pe drumul public. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) din art. 335 din Codul Penal.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare depolițiști

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Târgoviște, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Aninoasa. Cel în cauză a fost condamnat la executarea a 5 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, faptă prevăzută de art. 273 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *