• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Primarul din Finta anunță că a fost semnată recepția proiectului pentru rețeaua de canalizare și stația de epurare din localitate

Byadminstefan

dec. 3, 2021

Vești bune pentru locuitorii comunei Finta! Primarul Florentin Oprea a anunțat astăzi pe pagina sa de socializare că a fost semnat procesul-verbal de recepție pentru proiectul ,,Rețea de Canalizare și Stație de Epurare” , din comuna Finta.

Investiția unei utilități esențiale pentru cetățeni este foarte aproape să se realizeze. Primarul a anunțat că mai trebuie doar să se închidă proiectul și să se obțină avizele, iar administrația publică locală va bifa o investiție importantă pentru dezvoltarea comunității. Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, edilul-șef, Florentin Oprea îi îndeamnă pe cetățeni să se racordeze în număr cât mai mare la rețeaua de canalizare.

,,O veste bună la sfârșit de săptămână. A fost semnat procesul-verbal de recepție pentru lucrarea: Rețea de Canalizare și Stație de Epurare. Practic, mai sunt doar câțiva pași (închiderea proiectului și obținerea avizelor) pentru ca sistemul să fie funcțional în adevăratul sens al cuvântului, iar cetățenii să poată opta pentru acest serviciu. Vă reamintesc și totodată vă îndemn să vă racordați în număr cât mai mare la rețeaua de canalizare. Până acum ne doream utilități, acum le avem, de ce să nu beneficiem dacă tot ne stă la îndemână?” , a transmis primarul comunei Finta, Florentin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *