• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Proiecte majore pregătite de Primăria Finta

ByDâmbovițaMedia

aug. 23, 2021

Edilul comunei Finta, Florentin Oprea a confirmat recent trei mari investiții importante care vor ajuta la buna dezvoltare a localității.

În prima jumătate a acestei luni au debutat lucrările de pentru noul Centru Cultural, care va dispune de condiții ultra-moderne. Tot la începutul lunii august, administrația publică locală a anunțat că în curând va intra în reabilitare și Școala Gimnazială din satul Finta. Acum sunt efectuate ultimele proceduri ale investiției, urmând ca în curând să înceapă  lucrările de reabilitare. Recent a fost modernizată și Școala Gimnazială din satul Gheboaia. În zona respectivă se mai construiește o grădiniță nouă, unde cei mici vor avea parte de un mediu primitor și de condiții foarte bune. Primarul Florentin Oprea a mai anunțat că este pregătit și un proiect nou, unul de suflet pentru comuna Finta. Fosta clădire administrativă a localității va fi modernizată și transformată în Centru de Zi pentru persoane vârstnice. Astfel, administrația din Finta confirmă că este preocupată de cetățeni de toate vârstele din localitate.

,,Începem cu o veste bună!  În curând, va intra în reabilitare și Școala din Finta. Este un proiect la care lucrăm de mai mult timp, dar care se îndreaptă spre faza de execuție. La acest moment, se întocmesc ultimele proceduri, iar mai apoi vor începe lucrările.

Recent a fost dat startul lucrărilor pentru noul Centru Cultural. Așa cum v-am spus, este un obiectiv extrem de important și ne dorim să fie un model de investiție de succes! Vă voi prezenta stadiul lucrărilor pe tot parcursul lor, pentru că transparența reprezintă unul dintre criteriile după care îmi ghidez activitatea! Vă asigur că va fi realizat un Centru Cultural ultramodern, unic în zonă!

O altă veste bună este că în cel mai scurt timp și fostul sediu al primăriei va căpăta un  nou aspect și o nouă destinație. Suntem la un pas de a demara începerea lucrărilor pentru modernizarea clădirii și de a o transforma într-un util Centru de Zi pentru persoane vârstnice” , a precizat edilul comunei Finta, Florentin Oprea.

Lucrări Cămin Cultural

Fosta clădire a Primăriei Finta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *