• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Protocol de colaborare între Consiliul Județean Dâmbovița și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Acordul prevede consultare și transparență cu privire la elaborarea unor strategii de dezvoltare socio-economică și prioritizarea sectoarelor de investiții

Un mediu de afaceri stabil, bazat pe transparență și o agendă comună, în sprijinul
dâmbovițenilor. Acesta este obiectivul Protocolului de colaborare semnat astăzi, 25 noiembrie 2020, de președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIA), Valentin Calcan, în prezența senatorului Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului României, și a vicepreședintelui CJD, Luciana Cristea.
Documentul propune o serie de acțiuni, menite să ofere predictibilitate mediului de
afaceri județean, prin consultare deschisă, prin realizarea schimbului de informații, a
promovării serviciilor oferite și a stabilirii unei agende comune de activități, în beneficiul
comunității de afaceri și al cetățenilor județului.
De asemenea, acordul prevede consultarea și cooperarea interinstituțională, cu privire la
reprezentarea și promovarea județului Dâmbovița pe plan național și internațional, în cadrul evenimentelor și misiunilor economice.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, consideră că protocolul
de colaborare interinstituțională semnat astăzi consolidează pentru următorii ani, relațiile de cooperare dintre autoritatea județeană și mediul de afaceri dâmbovițean: „Suntem astăzi martorii unui prim pas, în direcția consultării mediului de afaceri privind strategia de
dezvoltare a județului Dâmbovița. Împreună cu domnul președinte Valentin Calcan vom veni cu idei și soluții către mediul de afaceri dâmbovițean. Vom gândi o strategie coerentă de dezvoltare, dedicată susținerii și consolidării mediului de afaceri pe termen mediu și lung.” Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița: „Sunt bucuros că putem avea acest cadru instituțional de colaborare între autoritatea județeană și mediul de afaceri dâmbovițean pentru următoarea perioadă. Îl felicit pe domnul președinte Corneliu Ștefan pentru deschiderea pe care a arătat-o și sunt optimist că vom avea un dialog constructiv și transparent”. În cadrul întâlnirii, președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan, i-a oferit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, o diplomă de excelență cu prilejul ediției a 27-a a Topului Firmelor din județul Dâmbovița, dar și o plachetă aniversară, cu imagini reprezentative pentru județul Dâmbovița.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *