• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

„PSD Dâmbovița este principala forță politică a județului!”

ByDâmbovițaMedia

dec. 31, 2022

Ne-am întors către dâmbovițeni, iar cetățenii au văzut și au simțit acest lucru pentru că le-am arătat respectul cuvenit! PSD Dâmbovița și-a redobândit statutul de cel mai puternic partid din județul nostru datorită fiecărui membru al acestei organizații. A fost o muncă de echipă din care, am spus-o și o voi spune întotdeauna, mă mândresc că fac parte!

2022 a fost și anul în care au avut loc alegeri în organizațiile locale, dar și în TSD, OFSD, OPSD, Liga Aleșilor Locali, precum și Conferința de alegeri a PSD Dâmbovița.

Toți cei care am primit votul și încrederea colegilor noștri ne-am asumat, alături de parlamentarii PSD și de prefectul județului, dezvoltarea județului Dâmbovița, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului.

Este nevoie de dezvoltarea unitară a tuturor localităților dâmbovițene, iar acest lucru va avea ca finalitate eliminarea decalajelor dintre urban și rural, dar și transformarea județului Dâmbovița în motorul regiunii Sud-Muntenia. Sunt proiectele politice pe care administrațiile PSD le pun în aplicare și care au un singur scop: un viitor mai sigur și mai bun pentru toți dâmbovițenii!

Și în 2023 vom menține ritmul impus în dezvoltarea localităților noastre, mai ales că am făcut pași importanți în ultimii doi ani, iar acest lucru se vede în tot județul.

La final de an, vreau să le mulțumesc consilierilor locali și județeni, primarilor și parlamentarilor PSD Dâmbovița, prefectului județului Dâmbovița, celor care reprezintă Dâmbovița în ministere și agenții deosebit de importante pentru județul nostru, precum și președinților de organizații, dar și fiecărui membru al PSD Dâmbovița.

Am arătat că suntem O SINGURĂ ECHIPĂ și vom fi, întotdeauna Alături de oameni!

 

Corneliu Ștefan

Președinte PSD Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *