• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

PSD Dâmbovița începe pregătirile pentru alegerile din 2024

ByDâmbovițaMedia

mai 29, 2022

Social-democrații încep pregătirile pentru alegerile din 2024. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul central al organizației județene, primele măsuri cu care vor fi abordate pentru alegerile din 2024. Prima etapă a avut loc vineri, 27 mai 2022,  în cadrul  Comitetului  Executiv Politic al Organizației PSD Dâmbovița, în cadrul căruia Corneliu Ștefan a anunțat alegeri în toate localitățile. După care,  în intervalul   7 iunie – 1 iulie 2022  vor avea loc alegeri în localitățile unde social democrații nu au primari, urmând să fie desemnați și candidații la funcția de primar pentru localitățile respective.

Președintele PSD Dâmbovița, a mai precizat că pe 15 iulie va avea loc Conferința Județeană a Organizației de Tineret. Totodată, în perioada 15 august – 1 noiembrie se  vor organiza conferințe locale de alegeri în toate localitățile unde există primari PSD.  În luna noiembrie 2022 va avea loc Conferința Județeană a Organizației PSD Dâmbovița, moment în care vor fi alegeri pentru toate funcțiile de conducere în partid.

„,,Astăzi am avut un Comitet Executiv Politic al Organizației PSD Dâmbovița și am luat câteva măsuri foarte clare pentru perioada următoare, chiar până la sfârșitul anului 2022. La acest Comitet Executiv au participat parlamentarii PSD Dâmbovița, prefectul județului Dâmbovița, secretarii de stat la nivel guvernamental, primari, viceprimari și nu în ultimul rând președinții de organizații din localitățile unde nu avem primari din partea PSD. Astăzi am declanșat alegerile în toate localitățile unde nu avem primari în județul Dâmbovița,  în perioada 7 iunie-1 iulie 2022, deci în luna iunie 2022, vom avea alegeri în toate localitățile unde nu avem primari.

 

Vom începe aceste alegeri cu orașul Găești, pe 7 iunie vom avea Conferință de alegeri în orașul Găești. În toate localitățile unde nu avem primari și organizăm aceste conferințe locale, aceste localități PSD își vor lansa și candidatul la funcția de primar pentru anul 2024. A doua măsură pe care am stabilit-o astăzi este că până pe 15 iulie vom organiza, la nivelul județului Dâmbovița, Conferința Județeană a Organizației de Tineret. Avem o echipă care coordonează această activitate, care este condusă de d-ul Andrei Tudora, președintele Organizației TSD Târgoviște și consilier municipal la Târgoviște.

 

Împreună cu colegii din fiecare zonă, cu primarii, cu parlamentarii și cu președinții de organizații merg în fiecare localitate și organizează alegeri la nivelul TSD. Deci pe 15 iulie vom organiza o Conferință Județeană  a TSD Dâmbovița. În perioada 15 august-1 noiembrie vom organiza conferințe locale în toate localitățile unde avem primar… Deci unde avem primari, până pe 1 noiembrie, vom organiza alegeri locale și bineînțeles că la aceste conferințe vom lansa candidatul de primar pentru anul 2024 pentru alegerile locale, iar în luna noiembrie 2022 vom organiza Conferință Județeană a Organizației PSD Dâmbovița unde vom face alegeri pentru toate funcțiile de la președinte până la membru în Biroul Executiv al Organizației PSD Dâmbovița.

 

Acestea au fost cele mai importante măsuri din punct de vedere politic pe care le-am stabilit împreună cu colegii mei, au fost votate în unanimitate și cred că este un lucru normal ca într-o organizație politică să ne pregătim pentru anul 2024. Le-am spus și colegilor mei că nu mai avem mult timp până în 2024, iar Organizația PSD Dâmbovița și-a propus să câștige cel puțin același număr de primari pe care îl avem astăzi și un număr de cel puțin 20%  din localitățile unde nu avem primar’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *