• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

PSD Dâmbovița, la sfârșit de bilanț și obiective îndrăznețe pentru 2023-2024

ByDâmbovițaMedia

dec. 23, 2022

La final de an, conducerea PSD Dâmbovița a organizat o conferință de presă în care a fost prezentat succint bilanțul activităților din acest an. Totodată, au fost trecute în revistă și obiectivele pentru 2023 și alegerile din anul 2024.

Social democrații dâmbovițeni  și-au propus să câștige tot ceea ce se poate câștiga la următoarele alegeri, de peste doi ani, iar pregătirile pentru atingerea acestui obiectiv au început în forță la PSD Dâmbovița încă din prima parte a anului 2022.  Au fost prezenți astăzi, la ultima conferință de presă din acest an de la PSD Dâmbovița,  președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prim vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, primarul al Târgoviștei, parlamentarii PSD Dâmbovița Carmen Holban, Radu Popa, Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, președintele  OFSD Târgoviște, Luciana Cristea, vicepreședinte CJD, președintele Organizației de Seniori, arh. Dumitru Barbu, președintele Organizației de Tineret, Andrei Tudora, președintele Organizației PES, Constantin Ionuț Constantin.

 

„Anul 2022 a fost un an intens și plin de activități pentru Organizația PSD Dâmbovița. A fost un an în care am avut alegeri în majoritatea organizațiilor PSD din județul nostru și nu în ultimul rând am avut o conferință județeană în care am ales o structură de conducere pentru viitorul mandat de 4 ani. Obiectivul nostru, al organizației PSD Dâmbovița pentru anul următor este acela de a întâri organizațiile unde nu avem  primar, de a găsi candidați pentru a câștiga alegerile în localitățile unde PSD nu are funcția de primar și nu în ultimul rând cu siguranță vom câștiga, în 2024, în toate localitățile unde PSD are primar din partea Partidului Social Democrat. La sfârșit de an, în calitate de președinte al PSD Dâmbovița, vreau să urez, în numele organizației noastre, un sincer la mulți ani, un an nou mai bun decât cel care se încheie peste câteva zile, iar anul 2023 să ne găsească mai buni și nu în ultimul rând împreună cu toți colegii mei, cu parlamentarii, cu consilierii județeni, cu toți primarii și aleșii locali pentru că avem un singur scop, acela de a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am asumat în fața dâmbovițenilor și bineînțeles de a dezvolta toate comunitățile locale din județul Dâmbovița…  Îi asigurăm pe dâmbovițeni de tot sprijinul aleșilor locali ai PSD Dâmbovița pentru proiectele de dezvoltare din județul nostru’’, a  transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„La final de an, împreună cu echipa PSD Dâmbovița, facem un bilanț și evident că privim în perspectivă. A fost un an plin de provocări, a fost un an cu multe proiecte care au fost promovate cu succes de decidenții județului, de decidenții  de la nivelul orașelor, comunelor din acest județ care sunt membrii ai PSD Dâmbovița. A fost o muncă laborioasă, în echipă, într-un context socio- economic care nu a fost simplu. La finalul anului cred că putem spune, cu decența și sobrietatea care trebuie să ne caracterizeze în continuare, faptul că a fost un an reușit prin amploarea fără precedent a proiectelor care au fost promovate și vreau să felicit colegii care la nivelul CJD, al primăriei municipiului Târgoviște, al unităților administrativ teritoriale au reușit să schimbe direcția în bine și să promoveze proiecte socio economice fundamentale începând cu cele de infrastructură și terminând cu cele care vizează… domeniul sănătății.   Urez  cetățenilor din județul Dâmbovița multă sănătate și să privească cu încredere spre viitor, chiar dacă perioada este mai complicată. Noi, cei din PSD, ne facem datoria pentru cetățenii care ne-au ales sau nu ne-au ales, dar pe care îi reprezentăm în egală măsură” , a declarat senatorul Titus Corlățean, prim vicepreședintele PSD Dâmbovița.

„Suntem la final de an, suntem într-un moment de bilanț… Aș sublinia două idei… Anul care se încheie peste câteva zile a reprezentat un an în care au fost realizate multe investiții  în toate domeniile în județul Dâmbovița și  municipiul Târgoviște, dar a reprezentat mai ales un an în care s-au pregătit și s-au depus proiecte  care își vor arăta rezultatele în următorii 2-3 ani  și sunt proiecte fără precedent atât ca importanță… cât și ca valoare… A doua chestiune este ideea de echipă și cred că lucrul acesta este cel mai important, echipă care este pregătită pentru următorul ciclu electoral pentru că intrăm într-un an preelectoral, iar după aceea vom avea de parcurs un an foarte greu din punct de vedere electoral, un an fără precedent, cu toate alegerile … Am convingerea că PSD este foarte bine pregătit și va câștiga aceste alegeri…  Anul 2024 cu siguranță va reprezenta un succes pentru PSD Dâmbovița… Urez  un sincer la mulți ani dâmbovițenilor, târgoviștenilor și îi asigurăm că vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a moderniza județul Dâmbovița ’’, a precizat secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *