• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

RESTRICȚII TEMPORARE DE CIRCULAȚIE PE BULEVARDUL „REGELE CAROL I”

ByCuța Denisa

feb. 27, 2022

Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier  că, pe Bulevardul „Regele Carol I”, vor fi instituite restricții temporare de circulație, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare.
Măsura va fi dispusă pentru perioada 28 februarie – 14 martie, deci începând de luni, cu interzicerea accesului şi a circulaţiei tuturor categoriilor de vehicule pe sectorul de drum cuprins între sensul giratoriu din zona Gării și sensul giratoriu de la intersecția cu Bulevardul „I.C Brătianu”. Restricția nu se aplică riveranilor.
Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.
Lucrările de reabilitare și modernizare care vizează Bulevardul „Regele Carol I” fac parte dintr-un proiect mai amplu, realizat cu ajutorul fondurilor europene, care prevede, în linii mari, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 km. (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu.
De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se construiește, în momentul de față, un depou situat pe Strada „Calea Ialomiței” și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public local.
În perioada imediat următoare, vor debuta și lucrările de reabilitare a Bulevardului „Mircea cel Bătrân”, ca parte integrantă a proiectului menționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *