• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

RUGĂCIUNE PENTRU BRÂNCOVENI CONCERT DE PRICESNE ȘI EXPOZIȚIE DE ICOANE PE STICLĂ

ByDâmbovițaMedia

mart. 17, 2022

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, alături de Comitetul de tineri al Parohiei Răscăeți, coordonat de Pr. Paroh Daniel Rușescu, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, au plăcerea de a vă invita sâmbătă, 19 martie 2022, la Palatul de la Potlogi, pentru a lua parte, începând cu ora 14:00, la concertul de pricesne „Rugăciune pentru Brâncoveni”.
Susținut de Corul „Pr. Neicu Dumitru” al Parohiei Răscăeți, coordonat de prof.

Florentin Gheorghe, concertul va fi precedat de vernisajul unei expoziții-concurs de icoane pe sticlă, realizate de copiii din parohie. Invitatul special al evenimentului și președinte al juriului va fi domnul Mihai Șerbănescu, profesor în cadrul Școlii de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.
În Postul cel Mare al Sfintelor Paști, să ne rugăm pentru Sfinții Martiri Brâncoveni, dar și pentru toți cei care, aproape de noi, trec prin momente grele.

Să ne pregătim sufletește pentru întâmpinarea comemorării Patimilor, precum și pentru Învierea Domnului, rugându-ne pentru pace. Pe durata desfășurii evenimentului, accesul publicului este liber.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *