• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

S-a dat startul lucrărilor pentru construirea vestiarelor de la Stadionul Gheboaia!

Byadminstefan

dec. 8, 2021

Vești bune pentru jucătorii echipei de fotbal din Gheboaia! Primarul comunei Finta, Florentin Oprea a anunțat astăzi pe contul său de Facebook că au început lucrările pentru amenajarea unor noi vestiare la stadionul clubului Viitorul Gheboaia. Sportivi vor beneficia de vestiare moderne, la standarde ridicate.

Investiția se  derulează pe fonduri de la bugetul local. Momentan au fost demarate primele proceduri ale lucrărilor, în timpul iernii vor fi oprite, după care aceste vor  continua în primăvara anului viitor. Execuția investiției va fi în permanență atent supravegheată de Primăria Finta.

,,Au fost demarate lucrările pentru amenajarea vestiarelor la Stadionul din Gheboaia. Investiția se realizează din fonduri proprii, iar la finalizare, beneficiarii vor avea parte de tot confortul necesar. Deocamdată, am făcut primii pași, prin începerea lucrărilor de construire ce au ajuns la cota 0, obiectivul propus și realizat în acest an, urmând a se continua în primăvară, atunci când vremea o va permite.

De asemenea, am desemnat un consilier care va superviza întreaga lucrare, pe tot parcursul său, și mizez pe faptul că #împreunăfacemtreabăbună, iar munca în echipă ne va aduce rezultatele cele mai bune” , a transmis primarul comunei Finta, Florentin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *