• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Școala „Radu cel Mare” intră în reabilitare

Byadminstefan

iul. 7, 2022

Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale „Radu cel Mare” din Târgoviște. Fondurile proiectului vor fi asigurate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Astfel, o altă unitate de învățământ din municipiul Târgoviște va fi reabilitată. În acest moment, sunt în plină desfășurare lucrări ample la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”. Recent, au mai fost reabilitate școlile „Mihai Viteazul” și „Matei Basarab”.

Astăzi, fost semnat contractul de finanțare care vizează modernizarea Școlii Gimnaziale „???? ??? ????” din Târgoviște, finanțare accesată de către Primăria Târgoviște în cadrul Planului național de redresare și reziliență, apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, componenta 5 – Valul renovării, operațiunea B.2: ”Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

Astfel, unitatea de învățământ amintită, face obiectul unui proiect în valoare de peste 8.000.000 lei, prin care întreg imobilul va fi termoizolat, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, etc” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *