• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Se lucrează intens la stadionul „Eugen Popescu”

ByDâmbovițaMedia

feb. 8, 2022

Primarul Daniel Cristian Stan, alături de ceilalți membrii din echipa de conducerea a Primăriei Târgoviște au efectuat astăzi o vizită în teren la șantierul ce privește refacerea stadionului „Eugen Popescu”.

Se lucrează în continuare la tribuna nouă, unde întreaga structură metalică este în picioare, fiind deja turnat un prim segment din placa de la parter, zona dintre primii 2 parapeți. Tot aici, se realizează și scările de acces către tribună și se pune armătura pentru turnarea ultimului parapet, cel din zona din spate. La tribuna veche, încăperile sunt pregătite pentru tencuit, iar la exterior se montează ultimele elemente ale construcției destinate mass-media.  În plus, se lucrează în continuare la rețeaua internă de alimentare cu energie electrică, la rețeaua de canalizare, dar și la branșamentul întregului obiectiv la rețeaua principală de alimentare cu eneNu voi reveni acum asupra tuturor dificultăților proiectului (lipsa banilor, problemele cu documentația tehnică, etc), în mare parte depășite acum, însă va rog să vă uitați la ultima poză postată, care reprezintă o parte din gardul încă în picioare.

Scrie „Trăiască Partidul Comunist Român” și face o trimitere clară la epoca de când nu s-a mai investit NIMIC, dar NIMIC, la stadionul din Târgoviște! Prin urmare, ca și dumneavoastră, nici eu nu mai am răbdare, însă în pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *