• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu îl pune la zid pe ministrul Mediului, Tanczos Barna: „Trebuie să plece”

ByDâmbovițaMedia

apr. 6, 2022

Potrivit ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, guvernul a aprobat, prin ordonanță de urgență, incriminarea faptelor de incendiere și de îngropare a deșeurilor și pedepsirea lor cu închisoarea de la trei, la cinci ani.

Senatorul USR, Dragoș Popescu, spune că această ordonanță este o aberație absolută, din care reiese faptul că intră la închisoare oricine incendiază substanțe sau obiecte, chiar dacă este vorba despre cărbunii pentru grătar sau luminările de la biserică.

 

May be an image of 1 person and text that says "Tánczos Barna trebuie să plece! ARTICOLUL 66 (1) Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de următoarele fapte: 3 la 5 ani sau cu amendă "e) incendierea oricărui tip de deşeu și/sau substanță sau obiect. f îngroparea deşeurilor. g) eliminarea deş™eurilor în afara spațiilor autorizate." ©2022 Uniunea Salvați România"

 

„De Sărbătorile de Paști nu mai luăm lumină de la Biserică, luăm condamnare la închisoare!

Nu e o glumă, deși pare, e noua ordonanță care se dezbate astăzi în Guvern, care propune pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 5 ani pentru persoanele care incendiază orice tip de deșeu și/sau substanță sau obiect.

Din catacombele Ministerului Mediului și creierele luminate din jurul ministrului Tanczos Barna a ieșit o ordonanță care se presupune că incriminează incendierea deșeurilor, numai că a ieșit o aberație absolută, cam cum e și guvernarea monstruoasei coaliții PSD-PNL-UDMR. Guvernul propune să băgăm la închisoare pe oricine incendiază substanțe sau obiecte indiferent de acestea. Practic, dacă dăm foc la cărbuni să pregătim grătarul, la tămâie în Biserică, la lumânări sau ne aprindem, doamne-ferește o țigară suntem pasibili de închisoare.

Atât a putut ministrul insuficient Tanczos Barna, după ce a primit vestea moțiunii de cenzură depusă de USR.

Mă întreb de ce nu au luat cu copy-paste în ordonanță propunerea mea, lucrată cu simțul răspunderii și care a făcut deja câțiva pași în Parlament, prin care propun incriminarea incendierilor de deșeuri. La aceea Ministerul bambilici a arătat că nu înțelege ce înseamnă incendiere și nu a susținut pedepsirea îngropării deșeurilor” , a transmis senatorul USR-PLUS, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *